Palmares impresionant: 3 premii I și 2 premii II

Sute de elevi din judeţul Bacău au participat sâmbătă, 9 mai a. c., la a XII a ediție a Concursului judeţean interdisciplinar „Un copil bun pentru o lume mai bună“, organizat de Şcoala Gimnazială „Ştefan Luchian“ din Moineşti. Evenimentul a fost așteptat cu nerăbdare de elevii claselor a III-a și a IV-a. Anul acesta, școala noastră a fost reprezentată de 3 echipaje de la clasa a III-a A (coordonate de înv. Ana Hodoroabă și prof. Irina Leonte), un echipaj de la a IV-a B (coordonat de înv. Aurelia Deju și prof. Irina Leonte) și unul de la clasa  a IV-a C (coordonat de înv. Maria Sora și prof. Irina Leonte).

Premiile au încununat pregătirea elevilor:PREMIUL  I –  clasa a III-a A: echipajul „ELPIS” (Neica Mario, Cristea Ioana, Aaniței Andreea), echipajul „ANGHELOS” (Vătămănescu Ioana, Pintilie Teodora, Dediu Irina), echipajul „SOFIA” (Monoreanu Ioana, Tătaru Miruna, Lovin Ianis) PREMIUL  II –  clasa a IV-a B, echipajul „AGAPIS” (Năstase Alexandra, Martiș Delia, Munteanu Alina), clasa a IV-a C, echipajul „SFÂNTA ANA” (Lupu Mihnea, Floroiu Alina, Asânache Delia). Şcolarii, însoţiţi de părinţi şi de profesorii lor, au arătat pregătirea temeinică, dar şi dorinţa de a mărturisi dragostea pentru Hristos prin cuvinte şi desene frumoase.

Prof. de religie Elena Hereş, directorul Şcolii „Ştefan Luchian“ din Moineşti, Parohia „Sfântul Nicolae“ din Moineşti și pr. protopop Costel Mareş, partenerul principal al concursului, au oferit daruri frumoase copiilor participanţi.

Prof. Irina Leonte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s