Alergăm pentru O ȘCOALĂ LUMINOASĂ!

Duminică, 25 septembrie, în cadrul Semimarathonului organizat de Fundația Comunitară Bacău, peste 220 de  copii și peste 80 de adulți vor alerga pentru a susține proiectul Școlii Gimnaziale Nr. 10 Bacău intitulat O școală luminoasă.

Cele mai interesante momente ale manifestării se anunță a fi:
Cursa copiilor, unde școala noastră are cel mai mare număr de participanți. Aceasta începe la ora 11.30, dar concurenții trebuie să fie prezenți în fața hotelului Decebal la ora 11.00, echipați în ținută de alergare, obligatoriu cu un tricou alb. Semnul distinctiv al echipei noastre va fi o lanternă aprinsă (de preferat cu leduri, de preferat de cap), simbol al cauzei noastre, strângerea de fonduri pentru a ilumina holurile școlii cu energie solară.
Copiii vor alerga un traseu de 1 km, pe str. Războieni (Casa modei-Parc și retur). Organizatorii au promis premii pentru fiecare categorie.

Cursa populară, la care sunt înscriși în special adulți (părinți, cadre didactice și prieteni ai școlii noastre), va începe la ora 12.00 (prezență obligatorie de la 11.30) și se desfășoară pe un traseu similar, dar cu distanța de 1,5 km. Echipamentul este același, incluzând tricoul alb și lanterna. Se premiază echipa cea mai numeroasă şi echipa cu cea mai bună identitate vizuală.

Proiectul școlii noastre mai este susținut și de alergători individuali sau de ștafete de 3 sau 6 concurenți, cărora le mulțumim!

Mai multe informații despre proiectul nostru puteți să citiți de pe scoalazece.ro sau pe fundatiacomunitarabacau.ro/competitie

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s