ANUNȚURI ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR COPIILOR CARE VOR ÎNCEPE CLASA PREGĂTITOARE DIN SEPTEMBRIE 2017 LA ȘC0ALA GIMNAZIALĂ NR. 10 BACĂU

ANUNȚURI ÎN ATENȚIA PĂRINȚILOR COPIILOR CARE VOR ÎNCEPE CLASA PREGĂTITOARE DIN SEPTEMBRIE 2017 LA ȘC0ALA GIMNAZIALĂ NR. 10 BACĂU
 
1. Repartizarea elevilor pe clase și învățători se va realiza pe data de 1 septembrie 2017, tinând cont de opțiunile pe care le-ați exprimat la înscriere.
2. Pe data de 1 septembrie 2017 vom afișa la școală și pe site-ul școlii listele cu elevii și anunțul referitor la ședința cu părinții, care va avea loc în perioada 4-8 septembrie 2017, pentru stabilirea detaliilor referitoare la începerea anului școlar (rechizite, manuale, uniforme, oferta educațională a instituției noastre, săli de clasă, programul școlii etc.).
3. Uniforma școlii noastre se poate procura de la Babyland Bacău (la Cora) și este alcătuită din: cămașă albă, pantaloni (negri, gri, bleumarin), vestă și cravată – băieți; cămașă albă, sarafan/pantaloni+vestă/fustă+vestă, cravată – fetițe. Cămașa și pantalonii pot fi procurate din orice loc, doar vesta, sarafanul, fusta și cravata sunt personalizate.
4. Uniforma poate fi achiziționată până pe 1 octombrie 2017 și chiar după acest termen, dacă, din diverse motive, nu se poate respecta această dată.
5. Cele 4 clase pregatitoare vor invata in scoala noastra, scoala beneficiind anul acesta de un proiect al Primariei Bacau, prin care se amenajeaza si doteaza complet salile destinate claselor pregatitoare.
 
În speranța unei eficiente colaborări, în interesul și de dragul copiilor, vă dorim vacanță plăcută în continuare și vă așteptăm cu drag la școală!
 
Director,
 
Prof. Iulia JICU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s