Pentru părinți

Dragi părinți ai elevilor claselor doamnelor învățătoare Bădărau Maricica, Lupașcu Andreea, Roman Monica, Marin Carmen,

Vă aducem la cunoștință hotărârea Consiliului Profesoral și a Consiliului de Administrație, întrunite astăzi în ședință extraordinară. Analizând toate aspectele sesizate și punctele de vedere ale părinților, dar și spațiul de care dispunem și având drept unic scop binele tuturor copiilor care învață în instituția noastră, am hotărât păstrarea celor patru clase anunțate mai sus în spațiul pe care Școala Nr. 10 îl deține (comodat) la Școala Nr. 20. Pentru a asigura protecția suplimentară a copiilor, am hotărât detașarea unei îngrijitoare de la Școala Nr. 10 la Școala Nr. 20 pentru a-i supraveghea pe copii în timpul pauzelor și la începutul și sfârșitul programului. De asemenea, oferim, în condițiile stabilite prin hotărâre a Consiliului de Administrație, posibilitatea transferului intern pentru cei care au domiciliu în circumscripția școlii noastre (vă așteptăm cu o copie după cartea de identitate) sau pentru cei care au frați/surori în Școala Nr. 10.

În ceea ce mă privește, am făcut astăzi o cerere de transfer pentru copilul meu din clasa a treia la una din clasele a treia care pleacă din școală. Din solidaritate și pentru ca am încredere ca nu i se poate întâmpla nimic rău. Deși clasa lui a fost plecată un an din școală, iar fratele lui învață după-amiaza în școala noastră. În speranța unei bune receptări a mesajului și a intențiilor noastre, călăuziți de gândul ca omul sfințește locul (cum spunea astăzi o mămica din clasa doamnei învățătoare Roman, căreia îi mulțumesc pentru ajutorul acordat doamnei, așa cum le mulțumesc și celorlalți părinți care ne-au înțeles și ne-au susținut), vă dorim un an școlar cu liniște și împliniri și vă așteptăm cu drag la școală!

Am avut astăzi, încă o dată, confirmarea faptului ca oamenii care sunt într-adevăr atașați de o idee, de un scop, de o școala sunt alături de tine nu numai în momente de bucurie și de bine, ci, mai ales, la greu!

Mulțumesc, dragi părinți solidari! Contează foarte mult pentru noi sprijinul dumneavoastră!

Director Iulia Jicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s